What power do you need?

Vorige maand lanceerden wij onze nieuwe website, volgende maand launchen wij ZAPHIRA, 100% in het teken van Women Empowerment !

Wij organiseren ter viering van ons 1-jarig bestaan, en de transitie van kleinschalig netwerk voor Algerijnse vrouwen naar een nationaal actieve organisatie die zich inzet voor álle vrouwen die net als wij, op zoek zijn naar inspiratie, ontwikkeling en verbinding. Natuurlijk met de daarbij behorende gezelligheid 😉

Op zaterdag 28 maart zullen wij meer vertellen over onze visie, doelen én alle opkomende evenementen. In samenwerking met El Moustaqbel en inspirerende sprekers vanuit verschillende achtergronden beloven wij dat het een leerzame maar vooral motiverende middag zal worden. Daarnaast draag je bij deelname aan dit evenement automatisch bij aan het bestaan van een onwijs gave stichting die zich inzet voor kansarme vrouwen in Marokko, beter kan bijna niet toch?!

Het evenement is ook te vinden op de kalender hiernaast enVIP-kaarten zijn te koop via Event Brite: https://www.eventbrite.com/e/zaphira-lauch-event-tickets-93817319127. Bij vragen en/of interesse in een samenwerking kun je contact opnemen met het team: team@zaphira.nl

Kom jij ook de 28e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *