Hoe nu verder… EVENT-UPDATE!

Afgelopen winter hebben wij alle nieuwe ideeën voor Zaphira concreet gemaakt en organiseerden wij ons eerste feestje in samenwerking met El Moustaqbel Amsterdam. Helaas waren ook wij genoodzaakt dit te annuleren na de uitbraak van het coronavirus. Niet alleen moesten we afgelopen maand maar liefst drie evenementen van onze agenda halen – we hadden ook nog te maken met de grote vraag: hoe nu verder?!

Ons team viel stil. Een deel van ons is werkzaam in de vitale beroepen, een ander deel heeft op de RESET-knop moeten drukken tijdens een wekenlange quarantaine. Gelukkig hebben we onze plannen voor Zaphira weer op de rails, en kunnen we jullie weer een update geven!

Voorlopig geen fysieke bijeenkomsten

Ondanks de huidige versoepelingen in de corona-maatregelen, hebben wij besloten om voorlopig geen fysieke bijeenkomsten te organiseren. Uit respect voor ieders gezondheid, maar ook om eventuele last-minute annuleringen te voorkomen.

Wél online events!

Gooien we al onze plannetjes dan weg? Zeker niet. Binnenkort delen we met jullie de planning voor de komende maanden, we gaan namelijk verder met het organiseren van online events! Denk aan een online seminar, workshop en/of kletsuurtje. Juist in een tijd als deze is het belangrijk om onze community sterk te houden door met elkaar verbonden te blijven. Bovendien zullen alle online events gratis toegankelijk zijn voor iedereen en bieden we altijd ruimte voor input vanuit de deelnemers.

Zaphira podcast

Vanaf aanstaande maandag 1 juni zal Zaphira wekelijks een eigen podcast plaatsen! Deze podcast duurt niet langer dan 15 minuten en zal gaan over onderwerpen die actueel en relevant zijn voor de multi-etnische Nederlandse vrouw. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Social media

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Vanaf aanstaande maandag zullen wij iedere maand een quiz houden op Instagram én een win-actie op Facebook! Benieuwd? Bekijk nu onze pagina’s en/of neem contact op bij interesse in een samenwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *