The Zaphira Launch!

EIN-DE-LIJK! We gaan launchen. Na het maandenlang uitstellen van het evenement dat in maart al zou plaatsvinden, hebben we besloten genoegen te nemen met een online webinar versie van onze Zaphira Launch!

Volgende week zondag 29 november zijn jullie van harte welkom bij de online launch van onze community – uiteraard niet zonder de speciale gasten die er in eerste instantie ook bij zouden zijn. Visazine, Moustaqbel en Nabilashares zullen ieder hun verhaal vertellen en ons evenement een spectaculaire boost geven. En dat niet zonder dat we ons verhaal hebben verteld (Zaphira Story), met jullie de opkomende evenementen hebben gedeeld EN 3 unieke producten weggeven uit de webshop van Stichting Moustaqbel 😉

Aanmelden voor het evenement kan hier. Like & deel ons evenement ook op Instagram en maak kans op een van onze Zaphira t-shirts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *